Ονλάȉν γραφείο γνωριμιών με ουκρανικά κορίτσια - σχόλια των χρηστών

Τατιάνα: Γεια σας, εδώ είναι το καλύτερο γραφείο γνωριμιών! Εδώ βρήκα την ευτυχία μου και το καλύτερο άνδρα στον κόσμο! Εύχομαι καλή τύχη σε όλες ουκρανικές γυναίκες!

Ναταλία: Πολύ άνετη ιστοσελίδα, ενδιαφέροντες διαγωνισμοί, στοχαστική λειτουργικότητα. Εγώ δεν βρήκα ακόμα την αδελφή ψυχή μου αλλά δεν απελπίζομαι, είναι μεγάλη ευχαρίστηση το να γνωρίζω και να έχω επαφές με διαφορετικούς ανθρώπους.

Αντώνης: Σας ευχαριστώ πολύ! Βρήκα το ταίρι μου εδώ! Πολύ σύντομα θα είμαστε μαζί, ανυπομονώ να συναντήσω την αγαπημένη μου!

Κώστας και Ειρήνη: Γεια σε όλους !!! Συναντηθήκαμε σε αυτό το σάϊτ, αγαπάμε και καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. Μας τρομάζει η σκέψη το αν δεν είχαμε βρει αυτό το ονλάȉν γραφείο γνωριμιών δεν θα είχαμε συναντήσει ποτέ. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!

Μανόλης: Έχω κάνει εγγραφή πρόσφατα, αλλά είδη επικοινωνώ με μερικές όμορφες Ουκρανέζες. Πολύ εύκολη στη χρήση ιστοσελίδα, μου αρέσουν οι διαγωνισμοί φώτο, και ιδιαίτερα οι όμορφες Ουκρανές με μπικίνι. Πιστεύω στην τύχη μου, και στο ότι πολύ σύντομα θα συναντήσω το όνειρό μου εδώ.

Ιουλία: Γεια σας! Σκέφτηκα αρκετά πολύ καιρό αν αξίζει κανείς να προσπαθήσει να βρει το πεπρωμένο του στα ονλάȉν γραφεία γνωριμιών, και τελικά δοκίμασα, για αυτό ευχαριστώ τον Θεό! Εδώ γνώρισα έναν καταπληκτικό, ευγενικό άνθρωπο με πολύ ευαίσθητη ψυχή , οποίος αγάπησε εμένα και το παιδί μου! Είμαι πραγματικά ευτυχισμένη, ευχαριστώ πολύ!

Βαλεντίνα: Γεια σας! Εδώ γνώρισα τον άνδρα των ονείρων μου! Πάντα θαύμαζα τους Έλληνες άνδρες, την ομορφιά και την ειλικρίνειά τους , την συμπεριφορά τους στις γυναίκες. Και τελικά συνάντησα την αγάπη μου, σύντομα θα πάμε μαζί ένα ταξίδι, πραγματικά ανυπομονώ να συναντήσω τον αγαπημένο μου. Σας ευχαριστούμε !!!

Βασίλης: Είμαι πολύ ερωτευμένος! Χάρη σε αυτή την ιστοσελίδα! Ευχαριστώ!

Κάτια: Δεν πίστευα ποτέ ότι ένα ονλάȉν γραφείο γνωριμιών θα μπορούσε ποτέ να μου βοηθήσει να βρω το καλύτερο άνθρωπο στον κόσμο. Εμείς σχεδιάζουμε να παντρευτούμε, αλλά δεν θέλουμε να σπρώχνουμε τα γεγονότα, δεν θέλουμε να βιαστούμε. Σας ευχαριστώ για την ύπαρξή σας!

'Αλεξ: Είχα ήδη απελπιστεί να βρω το ταίρι μου, αλλά τυχαία βρήκα αυτή την ιστοσελίδα και ελπίδα μέσα μου ξαναζωντάνεψε. Οι κυρίες από την Ουκρανία είναι πολύ γοητεύτηκες και τώρα είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα συναντήσω το πεπρωμένο μου.

Αλέκος: Βρήκα την πιο γλυκιά, όμορφη και έξυπνη κοπέλα! Χάρη στους δημιουργούς αυτής ιστοσελίδας!

Μιχάλης: Γεια σας! Αποφάσισα να κλείσω το προφίλ μου, γιατί το ιδανικό κορίτσι για μένα είναι ήδη μαζί μου, σας ευχαριστώ!

Νάδια: Είμαι ερωτευμένη και ευτυχισμένη! Σας ευχαριστώ !!!

Κώστας: Για να βρω τη νύφη από την Ουκρανία είχα κάνει εγγραφή σε διαφορετικές ιστοσελίδες άλλα την κοπέλα που αγάπησα συνάντησα μόνο εδώ. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω στην τύχη μου, σας ευχαριστώ!!!

Αλεξάνδρα: Τα κατάφερα όλα! Είμαι ερωτευμένη και πετάω στα σύννεφα ))) Κορίτσια, μην διστάζετε ούτε λεπτό, κάντε εγγραφή σε αυτό το σάϊτ και θα βρείτε την ευτυχία σας! Ειδικά όταν για τις κυρίες η εγγραφή είναι δωρεάν.

Κώστας: Όταν δημιούργησα το προφίλ μου εδώ, δεν πίστευα ότι τόσο σύντομα θα γνωρίσω ένα καταπληκτικό ουκρανικό κορίτσι που είχα ονειρευτεί. Είμαι πολύ τυχερός!

Ίνα: Γεια σας, δεν ήμουν σίγουρη αν πρέπει να γραφτώ σε ένα ονλάȉν γραφείο γνωριμιών, αλλά τελικά πήρα την απόφαση και δεν έχω μετανιώσει ούτε μια στιγμή. Δεν γνώρισα ακόμα τον άνδρα των ονείρων μου, αλλά ήδη έχω έναν φίλο από Ελλάδα και έχουμε τη χαρά της επικοινωνίας.

Ανδρέας: Θέλω να ευχαριστήσω το σάϊτ σας για την ευτυχία που μου δώσατε. Εδώ γνώρισα ένα πανέμορφο κορίτσι από την Ουκρανία. Πήγαμε ένα ταξίδι μαζί, όπου γνώρισα την επτάχρονη κόρη της. Μετά από έξι μήνες, σχεδιάζουμε να παντρευτούμε, είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος!

Μάνος: Μου αρέσει η ιστοσελίδα και ουκρανικές γυναίκες)