Πώς να γνωρίσετε μια Ουκρανή για σοβαρή σχέση

Σχεδόν κάθε άνδρας πού έχει τουλάχιστον λίγη εμπειρία στης ονλάȉν γνωριμίες, ξέρει ότι το να βρεις μέσω ίντερνετ μια κοπέλα για ένα ελαφρύ φλερτ – δεν είναι δύσκολο. Αυτός μπαίνει στο διαδίκτυο για να κάνει καμιά πλάκα ή μια κοινή συζήτηση και δεν ενδιαφέρετε για θέματα οποία είναι πολύ σημαντικά για γυναίκες που ψάχνουν σύζυγο στα σάϊτ γνωριμίας.

Το διαδίκτυο είναι γεμάτο συμβουλές για τις γυναίκες, για το πώς να βρουν έναν άνδρα για μια σοβαρή σχέση. Και οι άνδρες; Τι πρέπει να κάνουν, όταν μπαίνουν στο διαδίκτυο και αναζητούν μια Ουκρανή για να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια;

γυναίκες δωρεάν φωτογραφία Άμα έχετε βρει μια γυναίκα που θέλει επίσης μια σοβαρή σχέση, μην της στείλετε μια φωτογραφία όπου στέκεστε “όμορφος” με ένα μαγιό σε μια παραλία ή με φόντο αφίσες με εικόνες των γυμνών σέξι γυναικών.

 • Οι περισσότεροι άνδρες δεν δίνουν πολύ σημασία στης φωτογραφίες που ανεβάζουν στο προφίλ τους. Για παράδειγμα, ένας πιθανός μνηστήρας μπορεί να φαίνεται ωραίος στην φωτογραφία, καλά ντυμένος, με ένα ευχάριστο χαμόγελο στο πρόσωπ, αλλά στο φόντο, να είναι ορατό ένα κομμάτι του παλιού καναπέ ή μια παλιά ταπετσαρία που δεν έχει φρεσκαριστεί τελευταία δέκα χρόνια. Η εντύπωση θα είναι χαλασμένη. Να θυμάστε ότι θέλετε να συνδέσετε τη μοίρα σας με μια ουκρανική γυναίκα, και αυτές δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά τα μικροπράγματα.
 • Το προφίλ σας πρέπει να είναι ενημερωτικό, αλλά με το μέτρο. Δημιουργώντας αυτό, μην γράφετε τα “χαζά” αστεία που είναι κατανοητά μόνο σε εσάς. Η αίσθηση του χιούμορ θα μπορέσετε να δείξετε όταν θα έρθει η ώρα για ιστορίες και για χόμπι.
 • Μην ξεχάσετε να γράψετε στο προφίλ σας τι σκέφτεστε για τα παιδιά. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια οικογένεια χωρίς παιδιά, αν είναι προσωρινό ή κατηγορηματικά δεν θέλετε να κάνετε παιδιά ούτε στο μέλλον. Να είστε ειλικρινείς, αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα.

  Αν σκέφτεστε για τους κληρονόμους και δεν έχετε τίποτα ενάντιων γάμου με μια γυναίκα που έχει παιδί, γράψτε το στο προφίλ σας.

   
  • Σε περίπτωση που κάνετε οποιαδήποτε ακραία αθλήματα, για παράδειγμα ορειβασία, ανεβάστε στο προφίλ σας μια-δυο φωτογραφίες, όπου θα κατακτήσατε μια κορυφή. Το θέμα είναι, ότι όχι κάθε γυναίκα ονειρεύεται να παντρευτεί έναν ορειβάτη, οποίος σε τακτά χρονικά διαστήματα βάζει την ζωή του σε κίνδυνο, έτσι να προστατέψετε τον εαυτό σας και οι μελλοντικές φίλες σας από πιθανές απογοητεύσεις.
  • νύμφη Άμα δεν είστε πλούσιος, και κατά την γνώμη σας, η μελλοντική σύζυγος θα πρέπει επίσης να λάβει μέρος στην οικονομική στήριξη της οικογένειας - να δουλεύει, είναι απαραίτητο να το σημειώσετε στο προφίλ σας. Για εσάς μπορείτε να γράψετε ότι είστε ένας άνδρας με μέτριο εισόδημα. Έτσι, οι υποψήφιες νύφες θα καταλάβουν ότι μαζί σας δεν θα ζήσουν σε ένα σπίτι με υπηρέτες και δεν θα πηγαίνουν μια βόλτα σε την προσωπική Ferrari, και να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τις γυναίκες που κυνηγάνε "όμορφη" ζωή.

  • Όταν βρείτε ένα κορίτσι που σας αρέσει, μην αρχίσετε να μιλάτε για θέματα του σεξ. Είναι σαφές ότι αυτό το ευαίσθητο θέμα ανησυχεί πολλούς, αλλά η καινούρια φίλη σας μπορεί να σκεφτεί ότι είστε ένας τακτικός “σεξ-τουρίστας” σ 'αυτό το σάϊτ, που κρύβει τα πραγματικά κίνητρα για τη γνωριμία. Πιστέψτε μας! Τέτοιου είδους άνδρες είναι πάρα πολλοί στα σάϊτ γνωριμιών.

  Να είστε πάντα ο εαυτός σας, και η τύχη σας, θα σας χαμογελάσει με ένα γοητευτικό χαμόγελο μιας ουκρανικής νύφης!

  Περισσότερα άρθρα

  Γνωριμία με ουκρανικές νύφες ονλάȉν και η οφλάϊν συνέχεια

  Που ένας Ελληνας μπορεί να γνωρίσει μια Ουκρανή – διαλέγουμε ένα ονλάȉν γραφείο γνωριμιών

  Γάμος με μια Ουκρανή. Πως να ξεκινήσετε την οικογενειακή ζωή σας με μια Ουκρανέζα;