Πώς να γνωρίσετε μια Ουκρανή ονλάȉν και να μην παίσετε θύμα απάτης

Δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι να γνωρίσεις μια ουκρανική νύφη ονλάȉν. Γενικός είναι τα ονλάȉν σάϊτ πολυεθνικών γνωριμιών η πρακτορεία. Κάποιος συναντά τη μοίρα του πολύ γρήγορα, άλλοι μπορεί να συνεχίζουν την αναζήτηση για το ταίρι τους χρόνια. Το πιο σημαντικό είναι – να μη παίσετε θύμα απάτης. Έχοντας μια τέτοια δυσάρεστη εμπειρία, μερικοί άνδρες αρνούνται την ιδέα ονλάȉν γνωριμίας για πάντα, άλλοι συνεχίζουν να ψάχνουν την αγαπημένη τους με αυτόν τον τρόπο, αλλά πια, το κάνουν με πολύ προσοχή.

Πώς να καταλάβετε μια γυναίκα-απατεώνισσα; Τι πρέπει να κάνετε, ή μάλλον, τι δεν πρέπει να κάνετε, προκειμένου να μην πέσετε στα χέρια των διαδικτυακών απατεώνων; Η απάντηση είναι - μερικοί απλοί κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε όταν ξεκινάτε μια ονλάȉν επικοινωνία με τα κορίτσια:

1. Μάλλον το πιο κλασσικό “δόλωμα” που χρησιμοποιούν οι απατεώνες στα ονλάȉν γραφεία γνωριμιών είναι η φωτογραφία μιας ξανθιάς με γαλανά μάτια, συνήθως σλαβικής εμφάνισης, που ήταν πάντα ελκυστική για τους ξένους άνδρες.

γυναίκεςΣτο προφίλ της θα αναφέρεται – ότι είναι μια πολύ σοβαρή κυρία, δεν ενδιαφέρεται για μια εύκολη ζωή, ψάχνει μια σοβαρή σχέση και είναι έτοιμη να κάνει οικογένεια. Ίσος αυτή να έχει γράψει μια θλιβερή ιστορία για ένα άτυχο και άτεκνο γάμο, που ήταν η αιτία της απόλυτης απογοήτευσής στους σλαβικούς άνδρες, και την έσπρωξε να αναζητήσει την τύχη της σε μια ξένη χώρα.

Να ξέρετε, ότι περισσότερες φορές, πίσω από αυτές φωτογραφίες των ελκυστικών κοριτσιών κρύβονται άνδρες.

2. Αν προτείνετε να μιλήσετε στη βίντεο συνομιλία η στο Skype, η απάντηση θα είναι αρνητική, γιατί τώρα δεν έχει υπολογιστή στο σπίτι. Αν θέλετε να μιλήστε σε ένα κινητό τηλέφωνο, δεν μπορεί, γιατί δεν θα έχει ένα (η το κλέψανε, η το έσπασε, η το έχασε), και να αγοράσει ένα καινούριο δεν μπορεί, γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχει τέτοια οικονομική δυνατότητα. Όταν μια κοπέλα δεν θέλει να κάνει καμία απολύτως προσωπική επαφή, πρέπει να προσέχετε.

Κάποιες συμφωνούν να μιλήσουν στο τηλέφωνο, για αυτό το σκοπό προσλάβουν ένα κορίτσι με μια ευχάριστη φωνή, αυτή θα σας μιλήσει και να σας εξηγήσει, ότι το τηλέφωνο αυτό δεν είναι δικό της, είναι τις φίλης, η του γείτονα, η κάποιου αλλουνού και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καλείτε σ 'αυτό τον αριθμό για να μην ενοχλείτε τους ανθρώπους.

3. Κατά κανόνα, τα πρώτα δύο η τρία μηνύματα περιέχουν κοινές ερωτήσεις και απαντήσεις, οι απατεώνες προσπαθούν να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι η γνωριμία σας προχωράει. Τα γούστα σας, οι προτιμήσεις και επιθυμίες θα ταιριάζουν απόλυτα. Το βήμα αυτό θα πάρει πολύ λίγο χρόνο και πολύ σύντομα η καινούρια φίλη σας ξαφνικά θα καταλάβει ότι έχει βρει το ιδανικό άνδρα - εσάς. Περισσότερο - καλύτερο, ακόμη μερικά μηνύματα, και αυτή θα είναι τρελά ερωτευμένη με εσάς και ανυπόμονα θα περιμένει την πρώτη σας συνάντηση για να σας γνωρίσει προσωπικά.

 

4. Η συνέχεια τις ιστορίας μπορεί να έχει διαφορετικά σενάρια, όμως ο στόχος όλου αυτού του θεάτρου είναι τα χρήματα. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε κλείσει ένα ραντεβού και σήμερα αύριο περιμένετε να συναντήσετε την ουκρανική νύφη σας, αλλά ξαφνικά υπάρχει πρόβλημα, γιατί μόλις τώρα (έχασε τη δουλειά, δεν τη πλήρωσαν το μισθό της, τις έκλεψαν τα χρήματα, η κάτι παρόμοιο). Αν συμφωνείτε να της στείλετε ένα ορισμένο χρηματικό ποσό για το ταξίδι, φυσικά θα σας το δώσει πίσω - το χρέος, θα έρθει αμέσως τώρα, τρέχοντας στην αγκαλιά σας. Εννοείτε ότι ποτέ δεν έρχεται κανείς. Είναι ένα πολύ απλό παράδειγμα, στην πραγματικότητα, έμπειροι απατεώνες γυρίζουν τα πράγματα έτσι, ώστε πολύ συχνά τα θύματά από μόνα τους προσφέρουν τη βοήθειά.

γυναίκες φωτογραφία Το συμπέρασμα είναι το εξής:

  • Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σάϊτ γνωριμιών με τα τα κορίτσια που έχουν φωτογραφίες με πολύ πρότυπη εμφάνιση.
  • Να ελέγχετε αν αυτές οι κυρίες είναι πραγματικές, μιλήστε μαζί μέσω του Skype. Αν δεν έχει υπολογιστή στο σπίτι, το κορίτσι μπορεί να πάει σε ένα ιντερνέτ καφέ, που σήμερα υπάρχουν σε σε όλες τις πόλεις στην Ουκρανία.
  • Άμα μετά από λίγα μηνύματα σας λέει πως κατάλαβε ότι εσείς είστε ο άνδρας τις ζωής της, όσο ωραίο και ακούγετε, μην έχετε πολλές ελπίδες, πιο πιθανών δεν είναι αλήθεια.
  • Σε καμία περίπτωση μην συμφωνήσετε να στείλετε χρήματα, οι προθέσεις μπορεί να είναι πολλές.
  • Μην δίνετε την διεύθυνσή σας, η κάποια αντίγραφα των χαρτιών (όπως διαβατήριο, ταυτότητα η άλλα). Μην συμφωνείτε να στείλετε κάποια δέματα και να κάνετε μικρές χάρες για μια άγνωστη γυναίκα.
Περισσότερα άρθρα

Γνωριμία με ουκρανικές νύφες ονλάȉν και η οφλάϊν συνέχεια

Που ένας Ελληνας μπορεί να γνωρίσει μια Ουκρανή – διαλέγουμε ένα ονλάȉν γραφείο γνωριμιών

Γάμος με μια Ουκρανή. Πως να ξεκινήσετε την οικογενειακή ζωή σας με μια Ουκρανέζα;