Γάμος με μια Ουκρανή. Πως να ξεκινήσετε την οικογενειακή ζωή σας με μια Ουκρανέζα;

Η γνωριμία σας με μια καταπληκτική Ουκρανη κατέληξε σε ένα ευτυχισμένο γάμο, που έφερε στο σπίτι σας μια νεαρή σύζυγο, και το υπέροχο ζευγάρι σας κάνει τα πρώτα κοινά βήματα στο δρόμο της ζωής. Αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή!

Ωστόσο, σε αυτό το επίπεδο μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με μερικές δυσκολίες που σχετίζονται με τη διαδικασία της προσαρμογής της γυναίκας σε μια άγνωστη χώρα. Μην στεναχωριέστε αν το κέφι της γυναίκας είναι κάπως μειωμένο, και όμορφο πρόσωπό της δείχνει σημάδια σύγχυσης η ακόμη και ερεθιστικότητας. Ο λόγος είναι η αλλαγή σπιτιού, του τόπου κατοικίας, της χώρας.

Για να καταλάβετε πώς αισθάνεται η γυναίκα σας, σε μια ξένη χώρα με διαφορετική νοοτροπία, άγνωστη γλώσσα, χωρίς οικογένεια και φίλους, βάλτε τον εαυτό σας στη θέση της. Πώς μπορείτε να βοηθήσετε την αγαπημένη σας να συνηθίσει τη νέα της θέση και το νέο της σπίτι;

κορίτσι δωρεάνΑυτή η βοήθεια δεν απαιτεί τίποτα το ιδιαίτερο. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι: να έχετε υπομονή, να αγαπάτε τη σύζυγό σας, να τη περικυκλώσετε με προσοχή και φροντίδα. Και κάποιες μικρές δυσκολίες που προκαλούνται από μερικές διάφορες στη νοοτροπία, μπορεί να ξεπεραστούν εύκολα, όταν οι δυο άνθρωποι είναι μαζί και αγαπάνε ο ένας τον άλλον.

Εδώ είναι μερικές πρακτικές συμβουλές για έναν Έλληνα οποίος παντρεύτηκε μια ουκρανική γυναίκα:

  • Στην αρχή, στη σύζυγό σας θα λείπουν τα αγαπημένα της πρόσωπα. Είναι κανονικό να παίρνει πολύ συχνά τηλέφωνο στο σπίτι για να μοιραστεί τα νέα της. Σε αυτό το στάδιο αφήστε τη να επικοινωνεί με την οικογένεια της όσο χρειάζεται, ωστόσο υπάρχουν τρόποι επικοινωνίας δωρεάν – όπως το Skype. Σταδιακά, ο αριθμός και η διάρκεια των συνομιλιών θα μειώσουν. Θα σταθεροποιήσουν τα συναισθήματά της και θα ασχοληθεί με το νέο σπίτι. Το πρόβλημα θα εξαφανιστεί από μόνο του.
  • Βοηθήστε τη γυναίκα σας για να μάθει την Ελληνική γλώσσα. Ακόμα κι αν οι δύο μιλάτε ουκρανικά / ρωσικά η αγγλικά, είναι άκρος απαραίτητο να μάθει τη γλώσσα της χώρας στην οποία θα ζήσει. Κανονίστε, ότι με μεταξύ σας να μιλάτε μόνο Ελληνικά, πολύ μαλακά διορθώστε την όταν κάνει αναπόφευκτα λάθη. Έτσι, η αγαπημένη σας θα ξεπεράσει πολύ εύκολα το εμπόδιο της γλώσσας. Δεν θα είναι κακό να την γράψετε σε κάποια μαθήματα γλώσσας (αν το επιθυμεί η ίδια). Έτσι, θα πάρει τις απαραίτητες γνώσεις και θα είναι σε θέση να επικοινωνεί με τους ανθρώπους γύρω της.
  •  

Δεν είναι μυστικό ότι η απόφαση να πάει να ζήσει στο εξωτερικό μπορεί να πάρει μόνο μια δυναμική και κοινωνική γυναίκα. Μερικές φορές είναι ιδιαίτερα δύσκολο για τέτοιες γυναίκες να ζήσουν σε μια ξένη χώρα, γιατί αντιμετωπίζουν μεγάλη έλλειψη επικοινωνίας. Ο στόχος σας είναι - να την σώσετε από ένα επικοινωνιακό κενό.

Μια καλή λύση σε αυτή την κατάσταση είναι να βρείτε κοινά ενδιαφέροντα. Μπορεί να είναι ένα άθλημα, χορό, ράψιμο, μαγείρεμα, γυμναστήριο, κλπ.

κορίτσι δωρεάν φωτογραφία Αν δείτε ότι η κοπέλα ακόμα δυσκολεύετε να πηγαίνει σε δημόσιους χώρους, κάντε κάτι μαζί. Μπορείτε να κολυμπήσετε στην πισίνα, να πάτε στο χορό ή να διασκεδάσετε σε ένα μπόουλινγκ.

Εξηγήστε στη σύζυγό σας, όσο το δυνατόν περισσότερες κανόνες συμπεριφοράς, εθιμοτυπίας και τις παραδόσεις που είναι πρόθυμοι στη χώρα σας. Όσο μεγαλύτερη προσοχή θα δώσετε στη χειροτονία των εθνικών χαρακτηριστικών, τόσο πιο γρήγορα η σύζυγός σας ενώσει με τη νέα πραγματικότητα.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι αυτό το επίπεδο είναι το πιο δύσκολο για τις Ουκρανέζες συζύγους. Προσπαθήστε να της δώσετε, όσο περισσότερους λόγους μπορείτε, για να είναι ευτυχισμένη. Καλέστε την για μια βόλτα, η για ένα ρομαντικό δείπνο, απολαύστε μαζί τα αγαπημένα σας γλυκά και άλλες χαρές των ερωτευμένων.

Σταδιακά η σύγχυση θα αναχωρήσει, και θα δείτε πώς αλλάζει η γυναίκα σας, και πόση χαρά και ευτυχία φέρνει στο σπίτι σας. Οι φίλοι και καλεσμένοι που θα έρχονται για επίσκεψη, σίγουρα θα σας ρωτήσουν: πώς καταφέρατε να γνωρίσετε μια τόσο γοητευτική και καταπληκτική σύζυγό από την Ουκρανία;

Τελευταία άρθρα

Πώς να γνωρίσετε μια Ουκρανή ονλάȉν και να μην παίσετε θύμα απάτης

Πώς να γνωρίσετε μια Ουκρανή για σοβαρή σχέση

Τι ψάχνουν οι ουκρανικές νύφες στις διεθνές ιστοσελίδες γνωριμιών