Γνωριμία με ουκρανικές νύφες ονλάȉν και η οφλάϊν συνέχεια

Γνωριμία και επικοινωνία με Ουκρανέζες μέσω ενός ονλάȉν πρακτορείου αργά ή γρήγορα οδηγεί στο επόμενο βήμα - συνάντηση οφλάϊν. Πώς να προετοιμαστείτε για μια προσωπική συνάντηση;

Από την πλευρά σας, δεν θα είναι πολύ σωστό να επιμείνετε ότι η πρώτη συνάντηση πρέπει να γίνει στην Ελλάδα. Στην ιδανική περίπτωση, στη πρώτη συνάντηση είναι καλύτερο να βρεθείτε σε ένα "ουδέτερο έδαφος", μπορεί να είναι ένα ταξίδι στη τρίτη χώρα. Είναι πολύ πιο εύκολο να μιλάτε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων και βίντεο συνομιλιών η στο τηλέφωνο με ένα άγνωστο κορίτσι, παρά να έχετε μια προσωπική συνομιλία, κοιτάζοντας στα μάτια της. Το αναπόφευκτο συναισθηματικό στρες κατά τη πρώτη συνάντησή μπορεί να χαλάσει την πρώτη εντύπωση και να δημιουργήσει εμπόδια στην επικοινωνία.

Πολύ καλύτερα αν οφλάϊν γνωριμία σας θα εμπλουτιστεί με νέες εντυπώσεις, όπως η κοινή ανακάλυψη αξιοθέατων, η μια βόλτα στα εστιατόρια και καφετέριες της πόλης, όπου μπορείτε να εκτιμήσετε την τοπική κουζίνα. Επιπλέον, θα είστε στην ίδια θέση - και οι δύο θα είστε επισκέπτες στη χώρα. Τα θέματα για συζήτηση θα εμφανίζονται μόνα τους, και θα έχετε αρκετό χρόνο να καταλάβετε καλύτερα τη νέα ουκρανική σας φίλη, και να βρείτε το λόγο, γιατί σας άρεσε αυτή η γυναίκα στην ονλάȉν ηλεκτρονική επικοινωνία.

κορίτσι δωρεάνΣτη πρώτη συνάντηση με μια ουκρανική γυναίκα, πρέπει να θυμάστε:

  • Όλα τα θέματα που αφορούν η πληρωμή του ταξιδιού ο καθένας πρέπει να λύνει ανεξάρτητα. Αν διαπιστώσετε ότι αυτή τη στιγμή η γυναίκα αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, μπορείτε με πολύ διακριτικό τρόπο να προσφέρετε κάποια βοήθεια. Αν η ερώτηση χρηματοδότησης δεν εισέρχεται στη συζήτηση, δεν αξίζει τον κόπο να αυξήσει, γιατί και οι δύο θέλετε να γίνει αυτή η συνάντηση και, μέχρι τώρα, έχετε μια ελεύθερη σχέση. Μην επιμείνετε να πληρώσετε όλα τα έξοδα ταξιδιού. Μια Ουκρανή μπορεί να καταλάβει λάθος την ειλικρινή παρόρμησή σας, και να σκεφτεί ότι είναι μια προσπάθεια να τη βάλετε σε εξάρτηση - αυτό σίγουρα δεν θα τις αρέσει.
  • Το μυστικό όπλο σας – να είστε ένας αληθινός κύριος. Οι περισσότεροι άνδρες στην Ουκρανία δεν γνωρίζουν η μπορεί να έχουν ξεχάσει πως είναι να είσαι ένας αληθινός κύριος δίπλα σε μια κυρία. Η γυναίκα που θα είναι δίπλα σας σίγουρα θα το εκτιμήσει πολύ.
  • Είναι γεγονός ότι όλες γυναίκες αγαπούν τα δώρα, όμως μην το παρακάνετε με την καινούρια φίλη σας από την πρώτη συνάντηση. Μια Ουκρανή θα μπορούσε να πιστέψει ότι θέλετε να την εντυπωσιάσετε μ'αυτον τον τρόπο, επειδή δεν έχετε τίποτα άλλο να προσφέρετε. Φυσικά, κάποια μικρά αναμνηστικά δωράκια, λουλούδια, σοκολατακια και άλλες μικρές “αδυναμίες” των γυναικών θα κάνουν πολύ θετική εντύπωση στην ουκρανική κυρία σας, όμως και πάλι, μην το παρακάνετε.
  •  

Αν για κάποιο λόγο η πρώτη σας συνάντηση θα γίνει στην Ουκρανία, δεν θα είναι κακό να προετοιμαστείτε για το ταξίδι, να βρείτε τις επαφές και τα τηλέφωνα Ελληνικών προξενείων στην χώρα.

Καλύτερα να αγοράσετε ένα εισιτήριο μετ 'επιστροφής, με ανοιχτή ημερομηνία. Ελπίζουμε, ότι η συνάντηση σας με την ουκρανική νύφη θα είναι πολύ ευχάριστη, αλλά καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι για μην τυχών απογοήτευσιες, που σ'αυτη την ζωή πάντα είναι δυνατών να συμβούν.

κορίτσι δωρεάν φωτογραφίαΑν αποφασίσατε μαζί ότι για πρώτη συνάντηση να φιλοξενήσετε την ουκρανική κυρία στην Ελλάδα, προσπαθήστε η καλεσμένη να νιώθει στη χώρα σας σαν στο σπίτι – επιθυμητή:

  • Προσέξτε που θα σταματήσει η νέα φίλη σας, πρέπει να είναι ένα άνετο μέρος και να βρίσκετε σε ένα καλό σημείο της πόλης.
  • Ετοιμάστε ένα ωραίο πολιτιστικό πρόγραμμα, δείξτε την πόλη σας.
  • Άμα αποφασίσετε να γνωρίσετε την κοπέλα σας στους φίλους η ακόμα και συγγενείς, αυτό δεν πρέπει να είναι έκπληξη για το κορίτσι. Επίσης, μην ξεχάσετε να μιλήσετε πρώτα με συγγενείς και φίλους σας, πείτε τους μερικά πράγματα για την γυναίκα, άμα έχει ένα παιδί θα είναι πολύ σοφό να το αναφέρετε.

  • Όλες οι αποφάσεις για το ταξίδι πρέπει να παίρνετε μαζί.

Η πρώτη προσωπική συνάντηση οφλάϊν - είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα, αφήστε το κορίτσι να είναι ο εαυτό της, να αισθάνεται άνετα και χαλαρά, και θα δείτε μια καταπληκτική ουκρανική γυναίκα.

Τελευταία άρθρα

Πώς να γνωρίσετε μια Ουκρανή ονλάȉν και να μην παίσετε θύμα απάτης

Πώς να γνωρίσετε μια Ουκρανή για σοβαρή σχέση

Τι ψάχνουν οι ουκρανικές νύφες στις διεθνές ιστοσελίδες γνωριμιών