Πότε έρχεται η ώρα να μεταφερθεί η ονλάȉν γνωριμία με μια Ουκρανη σε οφλάϊν κατάσταση

Γνωρίσατε μια ιδανική Ουκρανέζα μέσω ενός ονλάȉν γραφείου γνωριμιών, όμως εσείς ζείτε στην Ελλάδα και αυτή – στην Ουκρανία. Έχετε πολλές όμορφες συνομιλίες, ανυπόμονα περιμένετε μια κλίση από την αγαπημένη σας, είστε πολύ ευτυχισμένοι και ονειρεύεστε ένα γάμο.

Εντάξει. Ακούγεται πολύ ρομαντικά, αλλά πόσο καιρό μπορεί να κρατήσει μια τέτοια σχέση; Αυτό το θέμα αξίζει μεγάλη προσοχή, καθώς πολλά ερωτευμένα ζευγάρια έχουν χωρίσει, και δεν έφτασαν σε γάμο, διότι δεν έχουν λάβει την υπόψη τους το πέρασμα του χρόνου.

οι γυναίκες σεξΗ εμπειρία μας, ως διεθνές πρακτορείο γάμου, δείχνει ότι η καθυστέρηση την απόφασης να παντρευτούν, οδήγησε στην αποσύνθεση 50% των ζευγαριών.

Σκεφτείτε μόνοι σας. Κατά μέσο όρο, η πρώτη προσωπική συνάντηση μετά τη πρώτη ονλάȉν επαφή συνήθως γίνεται σε τρεις έως εννέα μήνες. Όταν φτάνει αυτή η στιγμή, είναι ήδη ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα που επικοινωνείτε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων, συνομιλίες βίντεο και μέσω τηλεφώνου.

Και να την – η πρώτη σας συνάντηση! Πόσο ενθουσιασμό, αναμονή και ρομαντισμό παρέχει αυτή η συνάντηση, και πόσο μεγάλη είναι η ευτυχία να κοιτάξετε στα μάτια της αγαπημένης καταπρόσωπο και όχι μέσα από μια ηλεκτρονική οθόνη!

Έχετε καταλάβει και οι δυο σας, ότι είστε ερωτευμένοι, και εσείς, ότι κατά πάσα πιθανότητα, αυτή είναι η πιο γοητευτική, αισθησιακή και όμορφη Ουκρανέζα των ονείρων σας! Ίσως, η συνάντηση πραγματοποιείται στην χώρα της αγαπημένης σας, ή στο δικό σας τόπο – στην Ελλάδα, ή μήπως έχετε συμφωνήσει να πάτε σε ένα ρομαντικό ταξίδι μαζί και μοιράζεστε αξέχαστες στιγμές με το ταίρι σας στις όμορφες γραφικές τοποθεσίες.

Μπορείτε να απολαμβάνετε την παρέα ένας του άλλου, οι καρδιές να συνδυάζονται στην αγάπη σας, να κάνετε όνειρα πως θα ξεκινήσετε μια καινούρια οικογένεια και πόσα παιδιά θα κάνετε, πως θα τα μεγαλώνετε δίνοντάς όλη την αγάπη σας, αλλά κάποια στιγμή έρχεται η ώρα να χωριστείτε, να πάτε κάθε ένας στα σπίτια σας, να κάνετε μια παύση.

 

Τώρα έχετε ανάγκη να αναλύσετε το ταξίδι σας, να καταλάβετε τα αισθήματά σας, πως νιώσατε στη πραγματική συνάντηση, και αν είστε έτοιμοι να μεταφέρετε τη σχέση σας σε πιο σοβαρό επίπεδο και να παντρευτείτε. Ακριβώς σε αυτό το στάδιο εμφανίζονται οι πρώτες παγίδες που μερικές φορές μεγαλώνουν σε αξεπέραστα εμπόδια. Πως να μην βρεθείτε στις διαφορετικές πλευρές αυτού του εμποδίου;

Ας πάμε λίγο πίσω στο χρόνο. Όταν παίρνετε απόφαση να κάνετε ονλάȉν γνωριμία με μια γυναίκα Ουκρανη για μια σοβαρή σχέση, που μπορεί να οδηγήσει σε γάμο, πρέπει να καταλαβαίνετε πολύ καθαρά ότι ζείτε σε διαφορετικές χώρες και ότι δεν θα είναι δυνατόν να συναντάτε το ταίρι σας κάθε σαββατοκύριακο, αυτός πολύ μακράς διαχωρισμός μπορεί να γίνει σοβαρός λόγος για αμφιβολίες, όπως για τη σύντροφο, έτσι και για εσάς.

οι γυναίκες σεξ δωρεάν Σε κάποιο στάδιο ονλάȉν επικοινωνίας έρχεται η ώρα που νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε προσωπικά – οφλάϊν. Αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να καταλάβετε και να κατανοήσετε τα αληθινά αισθήματα και τα κίνητρα της αγαπημένης σας. Είναι έτοιμη για μια σοβαρή σχέση; Η έχετε ένα απλό ενδιαφέρων μεταξύ σας; Αν είναι μόνο ένα φλερτ, μπορείτε να συνεχίζετε την ευχάριστη επικοινωνία. Αλλά αν οι δυο αισθάνεστε την ανάγκη να είστε μαζί και νιώθετε ότι η σχέση σας πρέπει να προχωρήσει σε γάμο, μην τιμωρείτε την αγαπημένη και τον εαυτό σας με απόσταση.

Εάν ο λόγος για την εγγραφή σας στο ονλάȉν γραφείο γνωριμιών ήταν η επιθυμία να παντρευτείτε μια Ουκρανη, τότε είστε έτοιμος για γάμο. Ακόμα και αν σε αυτό το στάδιο ζωής αντιμετωπίζετε κάποια οικονομικά προβλήματα η οποιεσδήποτε δυσκολίες, που είναι πολύ σημαντικό για τους άνδρες, μην καθυστερείτε τη πρόταση γάμου και την πραγματοποίησή της.

Οι περισσότερες γυναίκες Ουκρανέζες δεν θα τρομάξουν από χρονικά οικονομικά προβλήματα, αν βλέπουν την προσπάθειά σας. Είναι έτοιμες να σας στηρίζουν και να βοηθήσουν στην επίλυση αυτών των προβλημάτων.

Αν πάρετε τη θέση αναμονής, υπάρχει κίνδυνος η γυναίκα να σκεφτεί ότι την απορρίψατε και Ουκρανέζες δε συγχωρούν τέτοια συμπεριφορά.

Ωστόσο, έχετε αρκετό χρόνο για να σκεφτείτε καλά και να πάρετε μια απόφαση, από έξι έως ένα μήνες από την πρώτη ηλεκτρονική επαφή σας, με την προϋπόθεση ότι θα έχετε προσωπικά ραντεβού ανά χρονικά διαστήματα και να επικοινωνείτε τακτικά.

Περισσότερα άρθρα

Τι ψάχνουν οι ουκρανικές νύφες στις διεθνές ιστοσελίδες γνωριμιών

Που ένας Ελληνας μπορεί να γνωρίσει μια Ουκρανή – διαλέγουμε ένα ονλάȉν γραφείο γνωριμιών

Πώς να γνωρίσετε μια Ουκρανή για σοβαρή σχέση