Ονλάȉν γνωριμίες με γυναίκες από την Ουκρανία: τα πιο συνηθισμένα λάθη των ανδρών

συνηθισμένα λάθη των ανδρών Η απόφασή σας για να εγγραφείτε στο σάϊτ μας σημαίνει ότι είστε έτοιμοι για μια σοβαρή σχέση, και στη θέση της συζύγου προτιμάτε μια ουκρανική κοπέλα. Τότε, ας ρίξουμε μια ματιά στα κοινά λάθη των ανδρών που θέλουν το ίδιο πράγμα, αλλά δεν κάνουν αρκετή προσπάθεια για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Λοιπόν, τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε:

• Πρέπει να αντιμετωπίζεται σοβαρά το προφίλ σας. Σε καμία περίπτωση μην ανεβάσετε κακής ποιότητας φωτογραφίες.

• Ανταλλαγή μηνυμάτων. Πολύ καλά αν εσείς και η καινούρια σας ουκρανική γνωστή μιλάτε αγγλικά, και αν όχι; Φυσικά, ζείτε σε διαφορετικές χώρες, όταν όμως αποφασίζετε να βρείτε ο ένας τον άλλον με αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει να κάνετε κάποια μαθήματα: αυτή - στα Ελληνικά και εσείς – στην ουκρανική/ρώσική γλώσσα, αλλά τι γίνεται αν οι γλωσσικές σας ικανότητες είναι κοντά στο μηδέν;

Αν δεν μιλάτε καθόλου ουκρανική/ρώσική γλώσσα, είναι καλύτερα, στην αρχή, να πάρετε βοήθεια του ηλεκτρονικού μεταφραστή. Στα κείμενα που γράφετε πρέπει να χρησιμοποιήσετε απλές λέξεις και φράσεις, για να μπορέσει η γυναίκα να τα καταλάβει, δεν είναι όλες έτοιμες να αποκωδικοποιήσουν τις «αινιγματικές φράσεις" που δημιουργεί ηλεκτρονικός μετάφρασης.

Αν είστε ακόμα σε στάδιο επιλογής και επικοινωνείτε με πολλές ουκρανικές κυρίες, μην στέλνετε το ίδιο μήνυμα, αλλάζοντας μόνο τα ονόματά τους. Αυτή η πράξη δεν είναι σωστή από τη ρίζα. Όλες οι κοπέλες έχουν δική τους προσωπικότητα και με τέτοιο τρόπο θα τα χάσετε, χωρίς να προλάβετε να τα γνωρίσετε.

• Μην έχετε μεγάλες ελπίδες ότι η όμορφη ουκρανική κυρία θα σας απαντήσει αμέσως στο μήνυμά σας. Ονλάȉν σάϊτ γνωριμιών - δεν είναι ένα εργοστάσιο των θαυμάτων, αλλά μόνο ένα εργαλείο που σας βοηθάει να επιτύχετε το στόχο σας με πιο εύκολο τρόπο.

• Αν νομίζετε ότι πέρασε αρκετός χρόνος, και δεν έχετε κανένα μήνυμα, δεν χρειάζεται να κατηγορείτε την ιστοσελίδα. Στη ζωή, όπως ξέρουμε, τίποτα δεν συμβαίνει γρήγορα, και αν τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, μάλλον θα ζούσαμε σε κάποιο άλλο - τέλειο κόσμο. Κοιτάξτε τον εαυτό σας, αναλύστε τις πληροφορίες και φωτογραφίες, το προφίλ σας μπορεί να χρειάζεται ενημέρωση. Ή δοκιμάστε να γράψετε μόνοι σας. Οι Ουκρανέζες λατρεύουν τους γενναίους άνδρες.

• Άλλη περίπτωση. Είστε πολύ τυχερός και βρήκατε μια ουκρανική νύφη, που κατά τη γνώμη σας, θα μπορούσε να γίνει τέλεια σύζυγος για εσάς. Μην αφήνετε για πολύ την επικοινωνία σας στο ονλάȉν επίπεδο. Μπορεί να τελειώσει και για τους δυο σας γιατί στο τέλος δεν θα ενδιαφέρεστε πλέον ο ένας για τον άλλον.

Συμπέρασμα: πρέπει να δράσετε και να μεταφέρετε την ονλάȉν σχέση σας στην πραγματική επικοινωνία.

womanonlinegrecia

• Ανησυχία για τη φήμη, Κάποιοι ιδιαίτερα ευαίσθητοι άνδρες ανησυχούν ότι η παρουσία τους στα διεθνές σάϊτ γνωριμιών μπορεί να γίνει γνωστή στο κοινό (φίλους, οικογένεια).

Τέτοια περίπτωση μπορεί να συμβεί μια στα χίλια. Άν αυτή εξήγηση δεν σας ηρεμήσει, τότε συμπληρώνοντας το προφίλ σας μην δίνετε πολύ προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τον εαυτό σας. Το καλύτερο είναι να ενημερώσετε τους φίλους σας, και συγγενείς ότι έχετε αποφασίσει να δοκιμάσετε την τύχη σας με αυτόν τον τρόπο. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας καταλάβουν.

• Ευπιστία. Ενώ προσπαθούμε στην ιστοσελίδα μας να είναι εγγεγραμμένα μόνο άτομα με σοβαρές προθέσεις, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το προφίλ σας δεν θα προσελκύσει ένα “δεν έχω τι να κάνω”-κορίτσι, που κάθεται σε ένα βαρετό γραφείο (δεν μπορούμε να διαβάσουμε τις σκέψεις). Δεν μιλάμε, βέβαια, για απατεώνες. Τέτοιες “κυρίες” θα καταλάβετε πολύ εύκολα. Θα εμφανίζονται στο διαδίκτυο περίπου την ίδια ώρα και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, δεν θα συμφωνούν να σας συναντηθούν προσωπικά.

Μην αμελήσετε αυτές τις συμβουλές και τολμήστε να ψάξετε την ουκρανική νύφη σας στο ονλάȉν γραφείο μας!

Άλλα είδη

http://bride-ukrainian.com/inf_18.html

http://bride-ukrainian.com/inf_19.html