Λίγα μυστικά για μια πετυχημένη ονλάȉν γνωριμία. Σε ποια μηνύματα απαντούν πιο εύκολα οι κοπέλες από Ουκρανία

Σε συνεργασία με τους ιδικούς ψυχολόγους έχουμε μελετήσει 100 χιλιάδες ηλεκτρονικά γράμματα που στέλνουν οι ξένοι άνδρες από στις ουκρανικές γυναίκες. Στην πορεία έχουμε ανακαλύψει μερικά ενδιαφέροντα πράγματα:

  • Διαδικτυακή εθιμοτυπία. Μεγάλη σημασία έχει η τήρηση της διαδικτυακής εθιμοτυπίας. Είναι σαφές ότι είστε πολίτης μιας ξένης χώρας, και κανείς δεν έχει σοβαρές απαιτήσεις όσον αφορά τη γραπτή γραμματική σας, αλλά, διακριτικότητα και λεπτότητα, σε συνομιλία με άγνωστες ουκρανικές κοπέλες, αυξάνει την πιθανότητα να πάρετε μια θετική απάντηση κατά 30%.
  • Σεξουαλική έλξη. Για κανέναν δεν είναι μυστικό ότι το ισχυρό μισό της ανθρωπότητας – οι άνδρες, αγαπάνε με τα μάτια. Εκτός από τις φωτογραφίες που τα κορίτσια βάζουν στο προφίλ τους, στην ιστοσελίδα μας έχουμε ένα διαγωνισμό φωτογραφίας των ουκρανικών γυναικών με μπικίνι που έχει πολύ μεγάλη επιτυχία μεταξύ των ανδρών. Σε περίπτωση που μελετάτε το προφίλ μιας ενδιαφέρων κοπέλας, έχετε δει και έχετε βαθμολογήσει την ελκυστική ομορφιά της, δεν χρειάζεται να τις κάνετε κομπλιμέντα σεξουαλικής φύσεως στο πρώτο μήνυμα. Φυλάξτε τα για αργότερα, γνωρίζοντας τη καινούρια σας φίλη καλύτερα θα καταλάβετε μόνος, όταν έρθει η ώρα να δείξετε τον θαυμασμό σας για την ελκυστική εμφάνιση της. Διαφορετικά, κινδυνεύετε να σταματήσει ο διάλογος ανάμεσά σας, πριν καν έχει αρχίσει.
  • κυρία φωτογραφία σεξΗ σημαντικότητα του πρώτου χαιρετισμού. Το εμπόδιο της γλώσσας δεν πρέπει να αποτελέσει ένα εμπόδιο για την γνωριμία με μια Ουκρανή. Για να μη μείνει το μήνυμά σας αναπάντητο, μην γράφετε τα πολύ πρότυπα πράγματα, όπως “Γεια σου, τι κάνεις;” είναι πολλές πιθανότητες ότι δεν θα μάθετε ποτέ, τι κάνει η πως είναι. Δώστε λίγη δουλειά στον εαυτό σας, ψάξτε μερικά λεξικά, βρείτε έναν πιο πρωτότυπο χαιρετισμό. Αν σας είναι δύσκολο να το κάνετε μόνοι σας, η ιστοσελίδα μας έχει μια υπηρεσία μετάφρασης, ή αλλιώς μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον άλλον.

  • Μετάβαση επικοινωνίας στο προσωπικό επίπεδο. Δεν σας συνιστούμε να προσφέρετε σε ένα κορίτσι από την Ουκρανία, η οποία είναι εγγραμμένη στο ονλάȉν γραφείο γνωριμιών, η μετάβαση της επικοινωνίας σας μέσω ιστοσελίδας στο πιο προσωπικό επίπεδο, στο τηλέφωνο ή κάποια άλλη υπηρεσία ίντερνετ. Βέβαια, σε κάποιο σημείο, θα καταλάβετε μαζί ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσει μια πιο προσωπική σχέση, αλλά μην προσπαθείτε να το κάνετε από τα πρώτα μηνύματα. Μια Ουκρανή μπορεί να πιστέψει ότι πρόκειται για μια απάτη ή ότι θέλετε να της κάνετε μια άσεμνη πρόταση.
  •  
  • Ενδιαφέροντα πράγματα για τη κοπέλα. Από την πρώτη ημέρα της ονλάȉν επικοινωνίας σας με τη κοπέλα, μιλήστε μαζί της για πάρτη της. Προσπαθήστε να δείξετε ότι δεν ενδιαφέρεστε μόνο για την ωραία εξωτερική εμφάνιση, αλλά για τον εσωτερικό τις κόσμο, ευχές και προοπτικές για τη ζωή. Πιστέψτε μας, οι γυναίκες από την Ουκρανία θα το εκτιμήσουν πολύ.
  • κυρία φωτογραφία σεξ δωρεάν Δεν είναι ντροπή να ζητήσετε μια συγνώμη. Στο διαδίκτυο μπορεί να βρείτε πολλές διαφορετικές πληροφορίες για τις γυναίκες από την Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένης και όχι πολύ ωραίες. Ίσως και εσείς να έχετε εμπειρία με μια Ουκρανή, αλλά όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι και τα περισσότερα από τα κορίτσια της Ουκρανίας δεν ενθουσιάζονται από μνηστήρες με υπερβολική αυτοπεποίθηση.

Μια απλή και διακριτική λέξη: «Συγνώμη ...» στην αρχή του μηνύματός, θα σας δώσει μεγάλη προτεραιότητα στα μάτια μιας όμορφης ξένης. Και ευκαιρίες να πάρετε την απάντηση στο μήνυμά σας αυξάνονται κατά 25%.

  • Θρησκεία. Σε γενικές γραμμές, θρησκευτικές προτιμήσεις δεν παίζουν ένα πολύ μεγάλο ρόλο στη γνωριμία με ουκρανικά κορίτσια. Σχεδόν όλοι ξένοι άνδρες, ακόμη και οι μουσουλμάνοι μπορούν να παντρευτούν μια χριστιανή, αλλά καλύτερα να μην εγείρεται τα θρησκευτικά θέματα στην αρχή της γνωριμίας. Παραδόξως, αλλά η αναφορά αυτού του θέματος έχει αρνητικό αντίκτυπο στο να συνεχίζετε η γνωριμία.

Όλες οι παραπάνω συμβουλές είναι πολύ γενικές. Εσείς αποφασίζετε αν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε ή όχι.

Περισσότερα άρθρα

Γνωριμία με ουκρανικές νύφες ονλάȉν και η οφλάϊν συνέχεια

Που ένας Ελληνας μπορεί να γνωρίσει μια Ουκρανή – διαλέγουμε ένα ονλάȉν γραφείο γνωριμιών

Γάμος με μια Ουκρανή. Πως να ξεκινήσετε την οικογενειακή ζωή σας με μια Ουκρανέζα;