Για ποια θέματα μπορεί να γράφει ένας άνδρας σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών με Ουκρανέζες

grwomenfree Για να γνωρίσετε μια γυναίκα Ουκρανή στο ένα ονλάȉν σάϊτ γνωρίμων, απαιτεί κάποια εκπαίδευση. Για παράδειγμα, θα πρέπει να κάνετε ένα σχέδιο, για ποια θέματα θα συζητήσετε με τη νέα φίλη σας. Ιδιαίτερη σημασία παίζουν τα πρώτα σας μηνύματα. Για ποιο θέμα να μιλήσετε με την πιθανή ουκρανική νύφη σας;

Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να μάθετε ένα βασικό κανόνα: πρέπει να είστε ο εαυτός σας, και κανείς άλλος. Μερικοί ξένοι άνδρες, που επιθυμούν να γνωρίσουν ή ακόμα και να παντρευτούν με ουκρανικές γυναίκες, συχνά έχουν τον πειρασμό να δίνουν στον εαυτό τους κάποια χαρακτηριστικά που στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία σχέση με την προσωπικότητά τους. Δεν χρειάζεται να το κάνετε. Ο στόχος σας είναι να παραμείνετε ο εαυτός σας, αφήστε την πιθανή σας φίλη να γνωρίσει εσάς, και όχι έναν φανταστικό υπερήρωα.

Στα μηνύματά σας, μπορείτε να αγγίζετε τα θέματα όπως:

• Συζήτηση για τα χόμπι. Πείτε της για προτιμήσεις σας (ταινίες, βιβλία, σπορ, μουσική, κλπ) και ρωτήστε ποια από αυτά τις ενδιαφέρουν.

• Οικογένεια. Το θέμα οικογένειας απαιτείται να υπάρχει στον “κατάλογο” των θεμάτων για τα μηνύματά σας. Ανταλλάξτε πληροφορίες σχετικά με τους γονείς, τα αδέλφια και άλλους συγγενείς. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να ξέρει και να ξέρετε, τι σας περιμένει αν στο μέλλον θα παντρευτείτε. Πώς θα αισθανθεί η ίδια στον ρόλο της συζύγου, τι θα περιμένουν από αυτήν.

• Ταξίδια. Πολύ ενδιαφέρον θέμα. Αν έχετε ταξιδέψει σε διάφορα μερί του πλανήτη, μοιραστείτε με το κορίτσι τις εντυπώσεις σας για χώρες και πόλεις, οι ιστορίες που έχουν συμβεί στα ταξίδια. Ακούστε τις δικές της ιστορίες.

• Ο στόχος της ζωής. Η πιθανή σας νύφη θα ενδιαφέρετε να μάθει σχετικά με τις προοπτικές σας, εκτός από την θέληση να παντρευτείτε. Θέλει να ξέρει αν θα μπορέσετε να υποστηρίζετε μια οικογένεια στο μέλλον, αν θα πρέπει να δουλεύει όταν παντρευτείτε, ή θα αναλάβει τη φροντίδα των παιδιών και του σπιτιού. Τι είδους ζωής θα την περιμένει, όσον αφορά την οικονομική ασφάλεια, αν αποφασίσει να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Βεβαίως, οι άνδρες είναι πολύ πιο δύσκολο να μην είναι πρότυποι όταν συζητάνε με μια γυναίκα, επειδή σχεδόν όλες οι φράσεις έχουν ήδη δοκιμαστεί, και πολλά θέματα μπορεί να φαίνονται κοινότοπα.

Δεν θα γράψουμε εδώ μια λίστα με ποικιλία “έξυπνων” θεμάτων που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι άνδρες για να κάνουν μια συζήτηση στα ονλάȉν σάϊτ γνωριμιών. Επειδή κάθε θέμα μπορεί να πετύχει με μια γυναικά, και για τις άλλες - μπορεί να είναι ο λόγος για να διαγράψει τα μηνύματά σας.

drinkwomen

Υπάρχει μόνο μία αποδεδειγμένη συμβουλή - ενεργοποιήστε την αίσθηση του χιούμορ σας.

Φυσικά, ατελείωτα αστεία, δεν είναι κατάλληλα όταν συζητάτε με ένα κορίτσι ονλάȉν, αλλά μερικά “σωστά” αστεία για το "σωστό" θέμα μπορεί να κάνουν θαύματα.

Στην πράξη, είναι αρκετά δύσκολο να στέλνετε αστεία μηνύματα μέσ 'το διαδίκτυο. Γιατί γυναίκα δεν μπορεί να δει τις εκφράσεις του προσώπου σας, οι εκφράσεις των ματιών και χαμόγελο. Αν θέλετε να κάνετε ένα αστείο, δώστε μια "γεύση" στο μήνυμά σας, συμπληρώστε το με τα αστεία εικονίδια (smiles), έτσι η νέα σας φίλη θα καταλάβει ότι ήταν ένα αστείο. Καλή διασκέδαση!

Άλλα είδη

http://bride-ukrainian.com/inf_17.html

Μαθαίνουμε τα μυστικά της ουκρανικής ψυχής