Ποιους άνδρες αναζητούν οι Ουκρανέζες στα σάϊτ διεθνών γραφείων γνωριμιών

briderealfree Οι περισσότερες αγγελίες από γυναίκες ουκρανες που έχουν αποφασίσει να ξεκινήσουν την αναζήτηση για τον άνδρα στα διεθνές ονλάȉν πρακτορεία γνωριμιών, έχουν τους ακόλουθους τίτλους: "Ψάχνω ένα αξιοπρεπής άνδρα για δημιουργία οικογένειας". Τα πλεονεκτήματα του ιδανικού άνδρα που ψάχνουν είναι πολλά, ο στόχος μας είναι να αναδείξουμε τις πιο κοινές επιθυμίες των ουκρανικών γυναικών. Τι αναζητούν οι Ουκρανέζες σε έναν υποψήφιο σύζυγο;

Πρώτα από όλα, τα ουκρανικά κορίτσια, προτιμούν τους άνδρες οι πληροφορίες των οποίων μπορούν να αναλυθούν και να αξιολογηθούν εύκολα. Αυτά τα δεδομένα σχετικά με την ηλικία, τον τύπο του σώματος, το ύψος, την εθνικότητα, το μορφωτικό επίπεδο, συνήθειες. Μερικές γυναίκες δεν δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην εκπαίδευση σας, για άλλες είναι ένα σημαντικό κριτήριο. Οι απαιτήσεις για τα εξωτερικά δεδομένα των υποψηφίων είναι σχεδόν απούσες.

Ουκρανέζες πιστεύουν ότι ο άνδρας δεν πρέπει αναγκαστικά να είναι όμορφος, είναι αρκετό να είναι γοητευτικός και να έχει ενδιαφέρον προσωπικότητα.

Ένα μεγάλο ρόλο στην αναζήτηση του άνδρα για ένα ευτυχισμένο γάμο, παίζει οικονομική και κοινωνική του κατάσταση. Με μεγάλη ευχαρίστηση οι ουκρανικές γυναίκες κάνουν γνωριμία με τους άνδρες με μεγάλο και μεσαίο εισόδημα. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις. Μερικά κορίτσια δεν φοβούνται να χτίσουν μια ζωή μαζί με τον άνδρα από το "μηδέν" – αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό της ποστ σοβιετικής νοοτροπίας.

Για πολλές γυναίκες μεγάλο ρόλο παίζει ο κύκλος των ενδιαφερόντων σας. Στα προφίλ τους δίνουν πληροφορίες για τα ενδιαφέροντα τους, μιλούν για τα χόμπι τους, όμως ιδανικό είναι να τα μοιραστείτε. Για παράδειγμα, μερικά από τα κορίτσια γράφουν ότι αγαπούν τα κατοικίδια ή είναι εθισμένες στην φωτογράφηση, στο χορό, ή αγαπούν να πηγαίνουν γυμναστήριο, μπορεί να ενδιαφέρονται για το θέατρο, μουσική ή ταινίες. Περιμένουν από σας, ότι τουλάχιστον να κατανοήσετε τα χόμπι τους.

Ένα άλλο ζήτημα οποίο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι η θρησκεία. Αν είστε ακόμη και εξ αποστάσεως εξοικειωμένοι με την ιστορία της Ουκρανίας, τότε να ξέρετε ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στην χώρα αυτή απαγορευόταν οποιαδήποτε θρησκεία. Με την αρχή της “περεστρόικα”, η δίωξης των πιστών έχουν σταματήσει, αλλά άλλαξε η κυβέρνηση, και μαζί της η προσέγγισή σε αυτή την άκρως προσωπική υπόθεση.

Αυτή τη στιγμή – η επίσημη θρησκεία της Ουκρανίας είναι ορθόδοξη. Μερικά νεαρά κορίτσια που μεγάλωσαν σε ορθόδοξες οικογένειες, αναφέρουν στο προφίλ τους ότι αρνούνται κατηγορηματικά να αλλάξουν την θρησκεία τους.

rusrealygirl

Εάν τα αποτελέσματα των ψυχολογικών τεστ προσωπικής συμβατότητας δείχνει ότι ταιριάζετε με μια τέτοια κοπέλα, τότε, με την προϋπόθεση ότι δεν αναζητάτε εύκολες νίκες, επικοινωνήστε μαζί της.

Δεν χρειάζεται να είστε εσείς ο εμπνευστής της συζήτησης για το θέμα θρησκείας. Όταν καταλάβετε ότι αρέσετε ο ένας στον άλλον και η στάση σας στη ζωή είναι πολύ παρόμοια, στη συνέχεια, με την πάροδο του χρόνου, θα έρθει η στιγμή όταν θα συζητάτε αμερόληπτα για αυτό θέμα.

Όπως φαίνεται, στην λίστα πλεονεκτημάτων για το τέλειο σύζυγο στην πρώτη θέση βγαίνει η προθυμία για συμβιβασμό. Αυτό σημαίνει ότι η ουκρανική νύφη - είναι η πιο ανεκτική και ελκυστική σύζυγος. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι μια μικρή προσπάθεια να γυαλίσει αυτό το στολίδι.

Άλλα είδη

http://bride-ukrainian.com/inf_13.html

Έχετε φέρει την ουκρανική σας νύφη στην Ελλάδα. Σε τι πρέπει να είστε έτοιμοι