Έχετε φέρει την ουκρανική σας νύφη στην Ελλάδα. Σε τι πρέπει να είστε έτοιμοι

czgirlas Αν στα όνειρα σας για μια ευτυχισμένη οικογένεια υπάρχει μια όμορφη γυναίκα, που φροντίζει το σπίτι και λατρεύει τα παιδιά, αυτή σίγουρα είναι μια Ουκρανή.

Οι γυναίκες από την Ουκρανία είναι έξυπνες, πιστές και έχουν υπομονή. Ευχαριστώ στις δυνατότητες παγκόσμιου δικτύου, σήμερα να συναντήσεις μια Ουκρανή δεν αποτελεί κανένα πρόβλημα. Δεν θα έχετε δυσκολίες με τα χαρτιά για γάμο, και την μετακόμιση ουκρανικής συζύγου στην Ελλάδα.

Αλλά, δεν βλάπτει να ξέρετε ορισμένα χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς των γυναικών από την Ουκρανία, γιατί η επικοινωνία στο διαδίκτυο - είναι ένα πράγμα, και η πρώτη προσωπική συνάντηση, και ακόμα περισσότερο, η αρχή της οικογενειακής ζωής - είναι τελείως διαφορετικό. Ορισμένες ατέλειες στην συμπεριφοράς της γυναίκας μπορεί να δημιουργήσουν μια λάθος εντύπωση, και να πιστέψετε ότι μπορεί η απόφασή σας για γάμο ήταν βιαστική, αλλά δεν πρέπει να βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα, ρίξτε μια ματιά σε αυτή την κατάσταση από μια διαφορετική οπτική γωνία.

Άμα προτού ξεκινήσατε την αναζήτηση της ουκρανική νύφης μέσω ονλάȉν γραφείου γνωριμιών είχατε βρει κάποιες πληροφορίες για την ουκρανική νοοτροπία, δεν θα πρέπει να σας εκπλήσσει το γεγονός ότι η όμορφη κοπέλα με την οποία μιλήσατε τόσο πολύ, στην προσωπική συνάντηση φαίνεται λίγο τραχιά, και μερικές φορές ακόμα και αγροίκα.

Συλλέγοντας πληροφορίες για την ουκρανική νοοτροπία θα πρέπει να είχατε προσέξει ότι οι κανόνες συμπεριφοράς στη σλαβική κοινωνία, διαφέρουν αρκετά πολύ από το πρότυπο συμπεριφοράς στην Ελλάδα, παραβίαση κανόνων εθιμοτυπίας εδώ είναι ένα καθημερινό γεγονός. Ένα ουκρανικό κορίτσι με ένα καλό επίπεδο εκπαίδευσης, είναι δύσκολο να "κρατήσει το πρόσωπό της" σε αυτές τις συνθήκες, δεν είναι δυνατών να μην βραχείς, όταν γύρω σου βρέχει.

Αν διαπιστώνετε ότι η αρραβωνιαστικιά σας δεν συμπεριφέρεται όπως είναι δεκτό στην κοινωνία σας, πολύ μαλακά δείξτε την τα λάθη της. Πιστέψτε μας, οι ουκρανικές γυναίκες είναι πολύ έξυπνες και “τα πιάνουν στον αέρα”. Αν θα της μιλήσετε και θα εξηγήσετε πως πρέπει να συμπεριφέρεται, αυτή πολύ γρήγορα θα αλλάξει την συμπεριφορά της, θα βρει πληροφορίες για νοοτροπία της Ελλάδας και σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν θα πιστέψετε στην μεταμόρφωση της αγαπημένης σας. Σίγουρα θα είστε ευχαριστημένοι και περήφανοι για την γυναίκα σας.

esxgirl

Λιπών, δεν θα πρέπει να είναι έκπληξη άμα η γυναίκα σας:

• Δεν χαμογελάει πολύ. Αυτό είναι εύκολο, για να καταλάβετε γιατί, απλά κοιτάξτε τους ανθρώπους στην πατρίδα της. Σε ορισμένες πόλεις της Ουκρανίας οι άνθρωποι δεν χαμογελάνε ο ένας στον άλλον. Ένα ανοιχτό φιλικό χαμόγελο στο πρόσωπό σας μπορεί να θεωρηθεί μέχρι και κοροϊδία. Αυτό είναι ένα πρόβλημα.

• Σπάνια χρησιμοποιεί τη λέξη "συγγνώμη". Και πάλι, ο λόγος είναι ότι σε ορισμένες πόλεις της Ουκρανίας δεν δέχονται δικαιολογίες, διότι οι περισσότεροι άνθρωποι κατά κάποιο τρόπο είναι σίγουροι ότι δεν προκαλούν ενόχληση αυτοί, και ότι οι ίδιοι ενοχλούνται από τους άλλους.

• Δεν χαιρετά τους ανθρώπους. Το να μιλάς σε ξένους δεν είναι πολύ αποδεκτό στην Ουκρανία. Είναι αλήθεια ότι σήμερα σε μεγαλύτερες πόλεις, οι άνθρωποι χαιρετούν σε καταστήματα, τράπεζες και άλλους οργανισμούς και δημόσιους χώρους, αλλά στα χωριά και ενδοχώρα τα πράγματα δυστυχώς παραμένουν ίδια.

• Έχει μια ακατανόητη αίσθηση του χιούμορ. Οι περισσότεροι Ουκρανοί κάνουν αστεία με ένα σοβαρό πρόσωπο. Απλά πρέπει να της εξηγήσετε ότι αν θέλει να κάνει κάποιον να γελάσει θα πρέπει πρώτα να χαμογελάσει η ίδια.

• Φαίνεται δυστυχισμένη. Στην Ελλάδα, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι αρκετά ευχαριστημένοι με την ζωή τους και την απολαμβάνουν. Φυσικά, οι δυσκολίες συμβαίνουν σε όλους, αλλά δεν έχετε συνηθίσει να λέτε τα προβλήματά σας σε άλλους. Για κάποιους Ουκρανούς είναι πολύ συνηθισμένο πράγμα να μοιράζονται συνεχώς τα παράπονα για τη ζωή. Μπορείτε να μιλήσετε με την αρραβωνιαστικιά σας, να της εξηγήσετε την άποψή σας σχετικά μ αυτό το θέμα και σταδιακά η κοπέλα θα αλλάξει τις προοπτικές της προς τη σωστή κατεύθυνση.

Τέτοια συμπεριφορά δεν είναι χαρακτηριστική για όλες Ουκρανέζες, αλλά αισθανθήκαμε ότι είναι η υποχρέωση μας να σας προειδοποιήσουμε ότι μπορεί να συμβεί.

Άλλα είδη

Πώς να γνωρίσετε μια Ουκρανή ονλάȉν και να μην παίσετε θύμα απάτης

Γάμος με μια Ουκρανή. Πως να ξεκινήσετε την οικογενειακή ζωή σας με μια Ουκρανέζα;

Γνωριμία με ουκρανικές νύφες ονλάȉν και η οφλάϊν συνέχεια