Τι ψάχνουν οι ουκρανικές νύφες στις διεθνές ιστοσελίδες γνωριμιών

Ανάμεσα στους ξένους άνδρες υπάρχει μια γνώμη, ότι οι ουκρανικές γυναίκες στρέφονται στα σάϊτ ονλάȉν γνωριμιών μόνο με εμπορικό σκοπό, ότι όλες έχουν όνειρο να φύγουν από την πατρίδα τους και να ζήσουν σε μια χώρα με ένα πιο ευνοϊκό οικονομικό και κοινωνικό κλίμα.

Τι να πούμε; Είναι δύσκολο να απορρίψουμε τέτοιες δικαιολογίες. Κάθε γυναίκα στον κόσμο, όπως και κάθε άνδρας, είναι πρόθυμοι να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο, για να εξασφαλίζουν στα παιδιά τους ένα καλό περιβάλλον ζωής, να τους δώσουν μια αξιοπρεπής εκπαίδευση, και ότι καλύτερο μπορούν. Ωστόσο, αυτό δεν είναι ο λόγος να βγάλετε συμπέρασμα ότι όλες οι ουκρανικές γυναίκες στρέφονται στα ονλάȉν γραφεία γνωριμιών για να φτάσουν κάποιο στόχο, ή ότι παίζουν με τα συναισθήματα των ανδρών που πίστεψαν στην ειλικρίνεια τους. Δεν είναι έτσι!

νύφη GrecΘα προσπαθήσουμε να σας εξηγήσουμε τους λόγους για τους οποίους οι γυναίκες από την Ουκρανία κάνουν εγγραφή στα ξένα γραφεία γνωριμιών.

1. Δημογραφική κατάσταση στη χώρα. Στην Ουκρανία, για κάθε 1000 άνδρες είναι 1160 γυναίκες, η διαφορά με την πρώτη ματιά δεν είναι κρίσιμη. Ωστόσο, αν μια γυναίκα θέλει πρώτα να πάρει μια εκπαίδευση και στη συνέχεια να χτίσει την επαγγελματική τις καριέρα, όταν φθάνει τα 25 χρόνια, κοιτάζοντας πίσω, συνειδητοποιεί ότι όλοι οι άξιοι άνδρες ήδη έχουν μια οικογένεια.

Όσο για την ηλικία θανάτου, εδώ η κατάσταση εξακολουθεί να είναι άθλια. Στην Ουκρανία οι άνδρες είναι υπερβολικά εκτεθειμένοι σε κακές συνήθειες, δεν είναι συνηθισμένοι να διατηρούν καλή φυσική κατάσταση, αυτό οδηγεί στην υψηλή θνησιμότητα ανάμεσά τους. Ο λόγος για αυτή τη στάση στην ζωή, στους περισσότερους άνδρες της χώρας, βρίσκεται σε χαμηλό επίπεδο ζωής, κακή ιατρική στήριξη και άλλα θέματα, όμως τώρα δεν μιλάμε γι 'αυτό. Ως αποτέλεσμα, το ένα δέκατο των ουκρανικών γυναικών δεν έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μια φυσιολογική οικογένεια και στην αναζήτηση της ευτυχίας είναι αναγκασμένοι να στραφούν την προσοχή τους στα ξένα γραφεία γνωριμιών.

Την χώρα κατοικίας οι μελλοντικοί σύζυγοι πάντα επιλέγουν μαζί, και είναι γεγονός ότι μερικοί ξένοι άνδρες ευχαρίστως μετακομίζουν στην Ουκρανία.

2. Και πάλι για τους άνδρες. Ένα θλιβερό γεγονός είναι, ότι οι σλαβικοί άνδρες γνωρίζουν καλά ότι οι γυναίκες είναι πολύ περισσότερες από τους άνδρες και για αυτό το λόγο δεν έχουν καμία επιθυμία να φροντίζουν και να νοιάζονται για τις γυναίκες τους. Αντιθέτως, πιστεύουν ότι οι γυναίκες είναι υποχρεωμένες να τους φροντίζουν και να τους και αγαπάνε.

 

Μια συνηθισμένη κατάσταση σε μια ουκρανική οικογένεια μοιάζει το εξής: η γυναίκα δουλεύει, φροντίζει το σπίτι και τα παιδιά, προσέχει τον αγαπημένο της σύζυγο.

νύφη Grec δωρεάν Στην Ελλάδα η κατάσταση είναι διαφορετική, ο άνδρας φροντίζει την οικογένεια, και η γυναίκα μπορεί ή να δουλέψει ή να προσέχει τα παιδιά και το σπίτι. Και με όλο αυτό, ο άνδρας δεν θεωρεί ντροπή, το να βοηθήσει τη γυναικά του με τις δουλειές του σπιτιού, και πάντα σέβεται τη δουλειά της συζύγου.

3. Το όνειρο για μια καλύτερη ζωή. Τι είναι μια ασφαλής ζωή για μια συνηθισμένη γυναικά από την Ουκρανία; Αυτή είναι μια ευκαιρία να ζήσει χωριστά από τους γονείς τις, να έχει ένα αυτοκίνητο, να τρώει ποιοτικά φαγητά, μια ευκαιρία να δώσει στα παιδιά της μια καλή εκπαίδευση, να έχει καλή ιατρική ασφάλιση.

Συμπέρασμα: ουκρανικές γυναίκες δεν αξίζουν τις κατηγορίες ότι έχουν πονηρό σκοπό όταν γνωρίσουν τους ξένους άνδρες. Φυσικά, και ανάμεσά τους υπάρχουν κάποιες που κυνηγούν την “όμορφη” ζωή και την πολυτέλεια, αλλά είναι πολύ λίγες. Τα άλλα κορίτσια δεν ψάχνουν για τους πλούσιους, αλλά για έξυπνους άνδρες που μπορούν να αναλάβουν τη φροντίδα της οικογένειάς και να επενδύσουν σε αυτό.

Περισσότερα άρθρα

Γνωριμία με ουκρανικές νύφες ονλάȉν και η οφλάϊν συνέχεια

Που ένας Ελληνας μπορεί να γνωρίσει μια Ουκρανή – διαλέγουμε ένα ονλάȉν γραφείο γνωριμιών

Γάμος με μια Ουκρανή. Πως να ξεκινήσετε την οικογενειακή ζωή σας με μια Ουκρανέζα;